Naam en logo

In speciale lessen hebben leerlingen, ouders en het team meegedacht over wat zij belangrijk vinden aan school. Alles wat is gezegd, was inspiratie voor de naam en het logo van onze nieuwe school: Het Kleurrijk.

Het woordje ‘kleur’ uit de naam staat voor alle vakken die wij op school geven en de creatieve manieren waarop de juffen en meesters deze aanbieden. Hierdoor krijgt ieder kind bij ons op school de kans om te leren op een manier die het beste bij ons past. En dat vinden wij met elkaar toevallig ook nog de leukste manier.

illustratieskleurrijk-13Het woordje ‘rijk’ uit de naam, staat voor rijkdom. Want alle kennis, ervaringen en vaardigheden die wij op school meekrijgen, maken je rijk. Rijk aan kennis en vaardigheden. De meesters en juffen van Het Kleurrijk geven jou in 8 jaar een belangrijke basis voor de toekomst. Hiermee kun je ook na die 8 jaar blijven leren. Ook dat zie je terug in het logo.

De naam Het Kleurrijk staat ook voor alle verschillende kinderen die bij ons op school zitten. Die zijn allemaal anders en hebben ieder hun eigen talenten.